НОВА СЕЗОНА 2022 од 14.03. до 31.08.2022. (или до истекот на залихите)
#ГРАДИМЕЗАЕДНО

LOYALTY ПРОГРАМА 2022

Ceresit и оваа година ги наградува своите лојални мајстори со вредни награди. Испразни ја вреќата и пронајди го промо кодот на средина од внатрешноста на вреќата: CM11 PLUS (2 поени), CM16 (5 поени), CM17 (10 поени).

НАПОМЕНА: Позицијата на кодот може да ја видите во делот КАКО ДА УЧЕСТВУВАШ
Програмата за лојалност (сезона 2022) заврши на 31.08.2022 . За сите дополнителни информации контактирајте нѐ на е-маил адресата: tehnicka.sluzba.makedonija@henkel.com

СОБЕРИ ПОЕНИ И
НАРАЧАЈ НАГРАДА

од 14.03. до 31.08.2022. (или до истекот на залихите)
НАПОМЕНА: Сликите од наградите може да не се доследни на оригиналот.

Ceresit одело

или

MAKITA Сет битови - 31 дел

RUBI Резна плоча 125mm +
RUBI диск за полирање 1500GR

или

RUBI штитници за колена +
RUBI силиконска канта

STS Скала 2X2 + RUBI гумен чекан

или

BORMANN Повеќенаменска инокс
правосмукалка BVC2600

BORMANN Перач со висок притисок
BPW2200

или

MAKITA Електрична аголна
брусилка 9558HNRG

MAKITA Акумулаторска дупчалка - Одвртувач

или

RUBI Миксер Rubmix-9N Plus

RUBI Машина за сечење плочки TP-125 S