Ceresit logo
#ГРАДИМЕЗАЕДНО
ГРАДИМЕ КВАЛИТЕТНО
ОД 16.03. ДО 31.08.2020. или до истекот на залихите

» Пронајди го КОДОТ на означеното место на горната страна од вреќата.


» Регистрирај се со праќање СМС порака:
CER(празно место)КОД на број 142241

*ЗАДОЛЖИТЕЛНО Е ДА СЕ НАПРАВИ ПРВАТА РЕГИСТРАЦИЈА И ПРАЌАЊЕТО НА ПРВ КОД ПРЕКУ СМС ПОРАКА.

Пример за СМС регистрација: ЈАС(празно место)ИМЕ И ПРЕЗИМЕ, АДРЕСА И ГРАД

БРОЈ НА ПОЕНИ ЗА
СЕКОЈ ПРОИЗВОД


Ceresit CM 11 + 2


Ceresit CM 16 5


Ceresit CM 17 10

ИНФО

За сите информации јавете се

071/304 244

ВО РАБОТНИ ДЕНОВИ

ОД 09-17Ч


Кодовите може да ги праќате на три начини:
» Преку новата мобилна апликација, која може да ја превземете БЕСПЛАТНО преку GOOGLE PLAY или APP STORE.
» Преку веб страната: www.ceresit.mk
» Преку СМС порака: CER(празно место)КОД на број 142241

» За собрани 50, 100, 150, 250 или 500 поени те очекуваат вредни подароци!

Цената на СМС порака е стандардна за сите мрежи (5,9 мкд со вклучен ддв). Акцијата важи на територијата на
Република Северена Македонија за мобилните оператори Македонски Телеком и А1.

АПЛИКАЦИЈА: CERESIT