НОВА СЕЗОНА 2021

#ГРАДИМЕЗАЕДНО

Ceresit logo

Регистрација

Се согласувам со условите за заштита на лични податоци.

Повеќе информации во врска со условите за заштита на лични податоци може да пронајдете на следниот линк: https://loyalty.ceresit.mk/zastita-na-licni-podatoci

*Вашата лозинка ќе ја добиете преку СМС порака на телефонскиот број кој го внесовте при регистрација

За сите информации може да се јавиш на

071 613 105

секој работен ден од 9-17h.